Vinduer og døre

Nye vinduer og døre? Hvor skal man starte? En god start er at tage kontakt til os.

Hos Tømrermester Kim Nyrup får du kompetent rådgivning, så du træffer de bedste valg indenfor nye døre og vinduer. Ydermere har vi et godt kendskab til markedets muligheder samt hvilke produkter, der har de funktioner du ønsker. 

Vi kommer ud og måler op og sætter os tager os tid til en snak, hvor vi præsenterer de muligheder, der er på markedet.

Efter dét sender vi et uforpligtende tilbud, med de ting vi er blevet enige om. Dertil udfører vi alt i fugearbejde – både inde som ude samt i vådrum.

 

Nye vinduer efter mål

Nye vinduer er en rigtig god investering for din bolig og din varmeregning. Ældre vinduer bliver med årene mere utætte. Derfor kan du få en stor besparelse på din varmeregning, ved at få nye energirigtige vinduer. Udskiftning af vinduer giver derfor også ofte merværdi til din bolig, da den i sidste ende får en bedre isoleringsevne.

At få nye vinduer til boligen er en stor beslutning, og ofte opstår der hurtigt spørgsmål om, hvor mange lag en termorude skal have, hvordan man måler rigtigt op og hvilken type vinduer der vil se bedst ud. Alle disse spørgsmål er vi eksperter i at besvare og vi bestræber os på at give dig den bedste service og rådgivning.

Dertil er det en god idé at få en tømrer og snedker til at udskifte vinduerne. Det er nemlig din garanti for at vinduerne er monteret korrekt og dermed at garantien ikke frafalder. Vi har et solidt kendskab til mulighederne på markedet, og er derfor din garant for et perfekt resultat ved udskiftning til nye vinduer. Vi hjælper også gladeligt med rådgivning om energitilskud fra dit varmeselskab samt håndværkerfradrag.

Kontakt os og få en gratis opmåling til dine nye vinduer. Herefter tager vi en snak om dine ønsker og mulighederne på markedet.

Nye døre - facadedør, indvendige døre og karme

Når man skal have nye døre til sin bolig, er det vigtigt at dørene passer ind med husets stil, og at dørene har de rigtige mål. Ved at udskifte en gammel facadedør er der en række gevinster at hente. Dit hus får et smukkere udseende med en ny sikker facadedør, der lukker tæt og som giver besparelser på varmeregningen. Der er også mange fordele ved nye indvendige døre evt. med nye karme. Her kan en ny dør være med til at støjisolere rummene i din bolig samt give et friskt og moderne udseende.  

Markedet indenfor døre kan hurtigt blive en jungle. Det kan være svært at finde døre der passer til målene og ligeledes hvilken stil dørene skal have. Derfor er det en god idé at lade en tømrer og snedker om arbejdet, når det kommer til montering af nye døre i hjemmet.

Hos Tømrermester Kim Nyrup har vi mange års erfaring indenfor montering af både indvendige og udvendige døre. Så hvad end du skal have nye flotte og lydisolerende døre indenfor, eller en ny smuk facadedør der holder kulden ude, kan du trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os gerne snarest muligt, så kommer vi og måler op og tager en snak om mulighederne på markedet. Dernæst udarbejder vi et uforpligtende tilbud på baggrund af vores snak.

Bestil tilbud

Vi vil med glæde give dig et tilbud på dit næste spændende projekt.
Du kan enten kontakte os på telefon eller mail eller udfylde formularen nedenfor.

Ønsker du arbejdet udført på Sjælland? Intet problem - vores samarbejdspartners totalentreprise udfører opgaver på Sjælland.

Ring eller skriv til os

26358975

kimnyrupnielsen@hotmail.com

eller

Udfyld formular

Step 1

Navn
Telefonnummer
E-mail
Postnummer

Step 2

Opgavens omfang
Vi har modtaget din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Der opstod desværre en fejl. Prøv venligst igen senere.