Køkken

Vi har mange års erfaring med at få kundernes køkkendrømme til at gå i opfyldelse, og dine køkkendrømme vil ikke blive en undtagelse. Vi sætter nemlig en en ære i, at gøre vores kunder tilfredse ved at levere den bedste service og et godt håndværk. 

Vi samarbejder med Svane Køkkenet og HTH for at være fleksible og have adgang til de bedste materialer. Også køkken- og indbygningsskabe beskæftiger vi os med.

Vi har et stort kendskab til pæne og praktiske løsninger, og kan derfor hjælpe dig med at designe dit nye drømmekøkken samt montere det.

Ydermere håndterer vi kontakten med andre håndværkere ift. montering af el og VVS, så du kan læne dig tilbage og nyde at alt glider efter planen uden misforståelser.

 

Renovering af køkken

Trænger dit køkken til nyt liv? En køkkenrenovering er ofte en billigere løsning end et helt nyt køkken. Endnu en fordel ved en køkkenrenovering frem for et nyt køkken er, at tingene i køkkenet som regel ligger hvor de plejer.

Hos Tømrermester Kim Nyrup har vi i mange år givet nyt liv til gamle og slidte køkkener. Vi samarbejder med Svane Køkkenet og HTH-køkkener, for at gøre moderniseringen af dit køkken så fleksibel som muligt.

Ved at give dit køkken en renovering får du blandt andet:

  • Udskiftet skabslåger
  • Nye greb
  • Ny bordplade efter mål
  • Ny køkkenvask & køkkenarmaturer

Vi garanterer et gnidningsfrit forløb uden byggebøvl og misforståelser. Du kan trygt overlade køkkenrenoveringen til os. Er der behov for montering af el og VVS, håndterer vi også kontakten hertil.

Trænger dit køkken til nyt liv? Kontakt Tømrermester Kim Nyrup, så tager vi et kig på dit køkken og en snak om dine køkkendrømme. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering.

Nyt køkken efter dine drømme

Drømmer du om et stort nyt køkken der kan være samlingspunkt for familien, et lille hyggeligt køkken hvor der bliver kredset om maden eller noget helt tredje? 

Vi har i mange år gjort vores kunder glade, ved at opfylde deres køkkendrømme. Vi er med dig fra start til slut, og hjælper dig gladeligt med at designe dit køkken, så du får en praktisk og smuk løsning. Vores samarbejde med Svane Køkkenet og HTH-Køkkener gør, at materialerne er af den bedste kvalitet og så er vi yderst fleksible når det kommer til dine ønsker.

At få et nyt køkken er ofte et større projekt, der involverer adskillige fagfolk. Vi kontakter elektrikere og VVS’ere, så du kan slappe af og se dit nye drømmekøkken tage form. Derfor kan du trygt vælge Tømrermester Kim Nyrup til at varetage monteringen af dit nye køkken. 

Vi garanterer et enestående resultat samt et køkken i vater, der er monteret fejlfrit med præcision. Kontakt os snarest muligt, så tager vi en snak om dine køkkendrømme, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud på dit nye køkken.

Bestil tilbud

Vi vil med glæde give dig et tilbud på dit næste spændende projekt.
Du kan enten kontakte os på telefon eller mail eller udfylde formularen nedenfor.

Ønsker du arbejdet udført på Sjælland? Intet problem - vores samarbejdspartners totalentreprise udfører opgaver på Sjælland.

Ring eller skriv til os

26358975

kimnyrupnielsen@hotmail.com

eller

Udfyld formular

Step 1

Navn
Telefonnummer
E-mail
Postnummer

Step 2

Opgavens omfang
Vi har modtaget din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Der opstod desværre en fejl. Prøv venligst igen senere.