Byggeri og renovering

Overvejer du et projekt indenfor byggeri og renovering?

Der er mange gode grunde til at renovere eller bygge til sin bolig. Ligesom med nyt tag og vinduer, er der ofte besparelser at hente på varmeregningen og huset vil ligeledes stige i værdi.

Vi varetager en bred vifte af opgaver indenfor byggeri og renovering og vil hjertens gerne varetage dit projekt.

Tilbygning og ombygning af hus

Vil du have udvidet huset med en ny og lækker udestue eller overvejer du et større køkken? En tilbygning er en af de bedste måder at få mere plads i hjemmet og er oftest også mere økonomisk forsvarlig end nybyg. En anden måde at få mere plads er ved ombygning. Det kan være en væg i køkkenet der skal rives ned, eller et stort værelse der skal deles op i to.

Lad Tømrermester Kim Nyrup stå for det håndværksmæssige arbejde. Vi har mange års erfaring med tilbygning, ombygning, opsætning af skillevægge og meget mere. Dine ønsker er altid i centrum og vi leverer et tilfredsstillende resultat til den aftalte tid og den bedste pris.

Vi laver tilbygninger til blandt andet:

  • Stue
  • Køkken
  • Værelser
  • Badeværelse
  • Kontor

Ønsker du at tilbygningen til dit hus skal bestå af et nyt køkken, står vi også gladeligt for monteringen af dette. Overvejer du en tilbygning eller en ombygning? Så er Tømrermester Kim Nyrup et godt valg. Vi er et hold af kompetente professionelle håndværkere, der er yderst kvalitetsbevidste og servicemindede.
Kontakt os og lad os høre nærmere om dine ønsker, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din tilbygning eller ombygning.

Renovering

Med en renovering kan du give dit hus nyt liv, få besparelser på varmeregningen og opnå et bedre indeklima. Vi udfører et stort antal af renoveringer hvert år, store som små. Så hvad end der er tale om en gennemgribende renovering af din bolig eller blot udskiftning af vinduer og døre, så står vi klar til at være din professionelle håndværker.

Et udpluk af de renoveringsopgaver vi tilbyder er:

I tilfælde af større renoveringsopgaver kan byggetilladelse samt dokumentation for arbejdets kvalitet være påkrævet. Tømrermester Kim Nyrup hjælper dig med pairarbejdet og ansøgning hertil, hvis dette påkræves.

Vi varetager en bred vifte af renoveringsopgaver og vil med glæde høre om dit renoveringsprojekt. Kontakt os og fortæl om dine planer, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Bestil tilbud

Vi vil med glæde give dig et tilbud på dit næste spændende projekt.
Du kan enten kontakte os på telefon eller mail eller udfylde formularen nedenfor.

Ønsker du arbejdet udført på Sjælland? Intet problem - vores samarbejdspartners totalentreprise udfører opgaver på Sjælland.

Ring eller skriv til os

26358975

kimnyrupnielsen@hotmail.com

eller

Udfyld formular

Step 1

Navn
Telefonnummer
E-mail
Postnummer

Step 2

Opgavens omfang
Vi har modtaget din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Der opstod desværre en fejl. Prøv venligst igen senere.